Over mij

door

Over mij

Mijn naam is zoals je waarschijnlijk al zult vermoeden Max Verheij. Ik ben 30 jaar en kom uit Den Haag. Ik ben deze website gestart omdat ik het erg leuk vind om in mijn vrije tijd creatief bezig te zijn op het internet.

Blog bekijkenContact
Max Verheij

Max Verheij

Webdesigner en Blogger

Als ik terugkijk dan heb ik altijd al een fascinatie gehad voor Marketing en Communicatie. Als kind was ik regelmatig verwonderd door de laatste trends. Waarom wilde ik net als iedereen flippo’s sparen? En waarom speelde iedereen in mijn omgeving met Pokémon kaarten en knikkers? Naarmate ik ouder werd begon ik te begrijpen dat dit alles voor een groot deel te maken had met de marketing en communicatie strategieën van de bedrijven achter deze producten.

Het ontstaan van mijn interesse voor het vak Webdesign

Bij het kiezen van een studierichting was het dan ook niet gek dat ik koos voor de opleiding Marketing & Communicatie aan het Mondriaan College in Den Haag. Tijdens de opleiding kwam ik voor het eerst in aanraking met het medium Webdesign.

Mijn interesse was vanaf het eerste moment gewekt en zodoende heb ik een domeinnaam en hostingpakket aangeschaft en ben ik aan de slag gegaan met mijn eerste WordPress project. Vanaf dat moment is mijn passie voor het ontwikkelen van websites ontstaan en heeft dit mij niet meer losgelaten.

Over mij

Over Max VerheijMijn naam is Max Verheij en ik ben een Webdesigner en fanatiek Blogger. Ik maak o.a. WordPress websites en hou mij bezig met het schrijven van SEO teksten. Daarnaast publiceer ik regelmatig blogartikelen op het gebied van SEO en Webdesign. Lees meer over mij!

Hulp nodig? Ik help je graag!

Heb je een vraag, wil je advies of heb je hulp nodig bij het maken van je nieuwe website of bij het schrijven van blogartikelen en SEO teksten? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Max Verheij | Webdesigner en Blogger

Contact opnemen via e-mail

7 + 13 =

Pin It on Pinterest

Share This