Voordelen van WordPress

WordPress is het populairste Content Management Systeem om je website mee te maken. Een van de belangrijkste voordelen van WordPress websites is de flexibiliteit. Het open source project geeft je namelijk vrije toegang tot de bronmaterialen waardoor je oneindige vrijheid hebt bij het maken van je website.

WordPress is geheel gratis waardoor het zeer geschikt is voor bloggers, startende en kleine ondernemingen met een laag budget. Maar ook veel grote ondernemingen gebruiken steeds meer WordPress als Content Management Systeem. Dit komt omdat WordPress erg makkelijk is in gebruik, er veel mogelijkheden zijn om je website uit te breiden en het een veilig CMS systeem is. Bovendien is WordPress zeer SEO vriendelijk waardoor je website beter kan worden gevonden in zoekmachines.

Over WordPress

WordPress is een persoonlijk publicatie platform, ook wel (CMS) Content Management Systeem genoemd. WordPress is gericht op schoonheid, gebruiksgemak en is bovendien beschikbaar in de Nederlandse taal. Met WordPress kun je heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk zelf je website beheren, nieuwe content toevoegen en aanpassingen maken.

Content Management Systeem

Een Content Management Systeem (CMS) geeft je de mogelijkheid om je website te onderhouden zonder uitgebreide kennis van HTML-codes. Dit doet WordPress namelijk voor jou waardoor jij je kan focussen op de content van je website en dus heel veel tijd bespaard.

Voordelen van WordPress

Omdat WordPress een open source project en je dus vrije toegang hebt tot de bronmaterialen is het een zeer vooruitstrevend en uitgebreid CMS systeem. Het systeem is daarnaast zeer krachtig en uitermate snel. Een van de grootste voordelen van WordPress is misschien wel de flexibiliteit die het systeem biedt. Een goed voorbeeld hiervan is dat je heel makkelijk je website kan uitbreiden met WordPress Plugins waardoor je website extra functionaliteiten krijgt.

N

Gebruiksvriendelijk

Krachtig en zeer snel

1

Enorm flexibel

Simpel uit te breiden

WordPress Plugins Bibliotheek

WordPress Plugins

In de Plugin Blibliotheek van WordPress vindt je meer dan 50.000 plugins om je website uit te breiden. In de bibliotheek vindt je onder andere een overzicht van de meest populaire WordPress Plugins die beschikbaar zijn.

Pin It on Pinterest

Share This